Obavijesti

OBAVIJEST – odvoz otpada od 1. ožujka preuzima Univerzal Đakovo

Tvrtka Runolist d.o.o. odvozit će miješani otpad do kraja veljače, odnosno zaključno s ponedjeljkom 25.2.2019. Nakon tog roka navedena tvrtka preuzet će postojeće plave spremnike koji su u njihovom vlasništvu.

Obavljanje javne usluge skupljanja, odvoza i zbrinjavanja otpada od 1. ožujka 2019. na području Općine Strizivojna preuzima trgovačko društvo Univerzal, kojemu je Općina Strizivojna jedan od suvlasnika. Raspored odvoza bit će javno objavljen do kraja veljače. Usluga obuhvaća odvoz miješanoga otpada jednom tjedno te mjesečni odvoz reciklabilnog papira i plastike, pohranjenih u posebno označenim vrećama. Biorazgradivi će otpad korisnici s područja Općine zbrinjavati u komposterima.

Za potrebe odlaganja miješanoga komunalnog otpada svaki će korisnik javne usluge dobiti novu zelenu posudu volumena 120 L s istaknutim logom i nazivom općine, no molimo mještane da dotad ne koristite nove posude koje će dobiti ovih dana.

Molimo vas da plave spremnike koristite do kraja veljače, a zelene od početka ožujka!

U skladu sa Zakonom o održivome gospodarenju otpadom (NN 94/13, 73/17), Uredbom o gospodarenju otpadom (NN 50/17) i Odlukom Općine (Službeni glasnik Općine Strizivojna 1/18), UNIVERZAL JE PRETHODNO SVAKU POSUDU ZA MIJEŠANI
OTPAD OZNAČIO RFID ČIPOM, serijskim oznakom i bar kodom.

Cjenik javne usluge prikupljanja miješanog i biorazgradivog komunalnog otpada nalazi se na službenoj Internet stranici Općine Strizivojna. Svaki korisnik naknadno će potpisati Izjavu o načinu korištenja javne usluge skupljanja, odvoza i zbrinjavanja otpada.

2 thoughts on “OBAVIJEST – odvoz otpada od 1. ožujka preuzima Univerzal Đakovo

  1. Štovani,
    pošto su ovih dana svi moji bliži sumještani dobili nove kante za smeće, a meni nije dodijeljena, molim da mi kažete što mi je činiti da istu i ja dobijem?
    Lijep pozdrav!

    Mirko Marić
    Kolodvorska 13. Strizivojna

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.