Obavijesti

Početak nove školske godine

Povodom početka nove školske godine svim učenicima Općina Strizivojna želi sretan i što bolji uspjeh u radu i stjecanju novih znanja i sposobnosti. Pratite svoje ciljeve odvažno, strpljivo i kreativno. Razvijajte prijateljstva i pomažite se, te uvažavajte svoje učitelje i profesore.

Od svojih učitelja, nastavnika, profesora i kompletnog obrazovnog sustava imate pravo tražiti najbolje, ali i obvezu odgovoriti zalaganjem, upornošću i potrebitim poštivanjem. Posebne čestitke i dobrodošlicu upućujemo najmlađim školarcima, našim prvašićima, koji prvi puta sjedaju u školske klupe. Za njih počinje novo životno razdoblje koje će biti ispunjeno novim prijateljstvima, ljubavima, svađama, ali i ponekim problemima i izazovima s kojima se neće uvijek znati nositi stoga su im starija djeca OŠ Ivana Brlić-Mažuranić prvi školski dan učinili ljepšim te su za njih pripremili prigodni program u suradnji s učiteljima i djelatnicima škole. Općina Strizivojna je za sve učenike škole osigurala bilježnice i likovne mape koje im je načelnik danas uručio, te im je uputio nekoliko prigodnih riječi.

Nadamo se da će vas kroz cijelo buduće školovanje pratiti izuzetan uspjeh, najbolji rezultati, sreća i zdravlje. Dobro došli u svijet znanja, kreativnosti i druženja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.