Projekt Zaželi

Zaposlenice pokazale humanitarnu stranu na Božićnom sajmu

Sve organizacije i udruge koje djeluju na području općine Strizivojna sudjelovale su na proteklom jednodnevnom Božićnom sajmu, koji je uisitnu oduševio brojne mještane i njihove goste. U organizaciji sajma su, uz voditeljice i koordinatorice projekta, sudjelovale i zaposlenice programa Zaželi bolji život u općini Strizivojna, koje su ranije na volonterskoj radionici izradile tjesteninu, svima poznatiju pod nazivom – rezanci na brdo. Upravo taj njihov proizvod bio je pravi hit Božićnog sajma, jer je u potpunosti razgrabljen u prvih 15 minuta, čak i u “konkurenciji” s mnoštvom kolača, pića, hrane i suvenira. Tako su pokraj motomrazova, veselog Djeda Mraza, te brojnih sportskih klubova i udruga, i žene superjunakinje dokazale svoju popularnost, pošto su zainteresirani mještani konstantno oblijetali njihov štand.

Najzanimljivije u tome svemu jest i da su zaposlenice iz programa Zaželi ovime pokazale i humanitarni karakter, jer su s ostalim organizacijama sa sajma, sav svoj prihod od prodaje tjestenine uručile potrebitima s područja općine Strizivojna.

– U ime zaposlenica programa Zaželi, načelnika Općine Strizivojna, Josipa Jakobovića, te u ime svih djelatnika Općine, želimo svima sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu Novu 2020. godinu – rekla je Matea Spajić, voditeljica projekta Zaželi bolji život u općini Strizivojna, oduševljena angažmanom zaposlenica.

🇪🇺 Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Općine Strizivojna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.