Projekt Zaželi

Zaposlenice programa Zaželi s područja Đakovštine okupile se na Boroviku i razmijenile iskustva o radu na projektu

Tristotinjak ljudi zaposlenih u programu “Zaželi” iz 16 općina i organizacija koje provode ovaj projekt na području Đakovštine okupilo se danas u kampu Borovik, a među njima i ekipa iz projekta “Zaželi bolji život u općini Strizivojna”.

Cilj ovog okupljanja, osim zajedničkog druženja uz veselu atmosferu potpomognutu dobrom glazbom i ukusnim zalogajima, bila je i razmjena iskustava između zaposlenih žena i osoba koje upravljaju projektom. Oni su ovu jedinstvenu priliku iskoristili kako bi jedni drugima pomogli pokojim korisnim savjetom, ovisno o iskustvima koja su do sada stekli.

Prije završetka ‘službenog’ dijela snimljena je i milenijska fotografija u dolini uz jezero Borovik, a potom su se žene zaposlene u projektima Zaželi kao gerontodomaćice, odnosno njegovateljice, i međusobno upoznale, razgovarale o onome što svakodnevno prolaze sa svojim korisnicima te raspravljale o tome što ih može očekivati do kraja projekta, ali i nakon završetka.

Program Zaželi sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.