Vijesti

Poziv na prijavu ideja za izradu razvojne strategije LAG-a Strossmayer

Lokalna akcijska grupa ,,STROSSMAYER” je u fazi izrade nove Lokalne razvojne strategije LAG – a ,,STROSSMAYER” za razdoblje 2014.-2020. godine. Strategija ce obuhvaćati naših 8 jedinica lokalne samouprave: Grad Đakovo, te Općine Drenje, Levanjsku Varoš, Satnicu Đakovačku, Semeljce, Strizivojnu, Trnavu i Viškovce.

LAG “Strossmayer” ovim putem poziva sve zainteresirane građane, tvrtke, obrte, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, zadruge, udruge, javne ustanove i institucije, vjerske zajednice koje se bave humanitarnim radom i društvenim djelatnostima od posebnog interesa za lokalno stanovništvo sa područja LAG-a, da sudjeluju u izradi Lokalne razvojne strategije, te da prijave svoje projektne ideje koje mogu doprinijeti podizanju kvalitete života stanovnika na području LAG-a “Strossmayer”

Krajnji rok za prijavu projektnih ideja koje će ući u Lokalnu razvojnu strategiju je 15. svibnja 2016. godine. Ideje će se moći prijavljivati i poslije roka, ali neće biti unesene u ovu Lokalnu razvojnu strategiju.

Ispunjeni obrazac za prijavu projektne ideje možete poslati na lagstrossmayer01@gmail.com ili poštom na adresu LAG “Strossmayer”, Kolodvorska 2, 31402 Semeljci  ili osobno na istu adresu

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije možete nazvati na broj 031/856-310

 

Obrazac za projektnu ideju LAG Strossmayer

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.